Fiske- och jaktparadis

För den som gillar fiske och jakt är detta paradiset!
Rörvattnet bjuder på ett enastående utbud av fiske både sommar och vinter. På ett och sammar fiskekort (Hotagenkortet) får du tillgång till över 100 öring- och rödingvatten.

Här finns områden med gammal skog, där orre och tjäder trivs, och där de stora älgoxarna håller till. Hotellets närområde erbjuder mycket bra ripjakt, där vi även har en helikopter tillgänglig för att ta er upp på fjällen. 

Mer information om vår jakt hittar du här>>
 

Hos oss kan du köpa länsstyrelsens jakttillstånd på statens småviltjakt, mer info>>
Betala gärna ditt tillstånd med betalkort hos oss på Rörvattnets Fjällhotell.

Du har väl löst det Statliga jaktkortet?
Här finns info om det Statliga jaktkortet>> som måste lösas av alla (svensk som utländsk jägare) för att få jaga, oavsett vilken jakt det gäller. Kan endast köpas via länken.

Ett fiskeeldorado

I och runt Rörvattnet befinner du dig mitt i ett fiskeeldorado, sommar som vinter. Hotellet ligger utmed Fiskevägen, väg 340, som går mellan Krokom (Jämtland) i Sverige och Namsos i Norge. Inom hela området finns det gott om fisk och i de flesta vattnen finns endast fjällrisk som röding, öring, harr eller sik. Sedan lång tid tillbaka har sportfiskare från när och fjärran lockats hit.

Hotagenkortet

Hotagenkortet är ett unikt samarbete som startade år 1998 mellan de fyra nordligaste fiskevårdsområdena i Krokoms kommun - Gunnarvattnet, Hotagen-Flinten (som numera ingår i Valsjöns fvo), Rörvattnet-Skogsjö och Valsjöns fvo med en vattenareal på ca 6000 hektar och ger dig tillgång till över 100 öring- och rödingvatten på ett och samma fiskekort.
Alla, från amatören till den kräsnaste flugfiskaren, kan här finna sitt smultronställe. Vid många av vattnen finns det vindskydd och grillplatser, små stigar leder dig fram.

 

Karta i Pdf-Hotagenkortet >>
Mer info om Hotagenkortet>>

Fiskekort

Fiskekort till alla våra vatten finns att köpa i vår reception. Där kan du också få fiskerådgivning och en fiskekarta över området.

Rörvattnets
Fjällhotell

 

FÖLJ OSS PÅ
  • Facebook Grunge
ADRESS

Rörvattnet 503

830 60 Föllinge

KONTORSADRESS

Valne 227

835 95 Nälden

KONTAKT

Telefon: +46 70 330 90 87 

E-post: info@rorvattnet.se

© 2020 Rörvattnets
Fjällhotel

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now